Hanna Linde -

Kategori: frågor&svar

SVAR PÃ… FRÃ…GOR DEL 3

Favoritmat i skolan? Favoritsport? Chirre och dirre eller cheeseballs? Gnaget, bajen eller djurgården? Carbonara eller bolognese? Hemlagad pizza eller köpt pizza?

Korvstroganoffen är gudomlig<3 pannkakor är en annan favvo. Handboll såklart! Chirre och dirre!! Albin blir sur om jag inte säger AIK men faktum med att min släkt är djurgårdare. Jag själv kunde inte bry mig mindre… Carbonara! Hemlagad pizza! bästa frågorna älskling ;)

 

Ett inlägg om snygga höstkläder?

 Ja det kan jag göra dock är jag sämst på sånt där.. vet inte vilket program jag skulle göra i hahha

Hur blev du och albin tillsammans? Tror du ni kommer hålla länge?

Kan berätta hela historien då den är kind of cute hihihi. Det börja att vi börja i samma klass i ettan på gymnasiet och då klicka vi direkt. Vi var alltid med varann i skolan och pratade hela tiden, väntade på varandras buss efter skolan och pratade på skype till halva nätterna. Dock var vi bara kompisar här men vi båda har sagt nu i efterhand att vi hade känslor för varann men det var liksom inget vi diskuterade då trots att det "låg i luften". Tex så ville jag ALLTID sätta mig bredvid honom och då råka sätta sig lite för nära kanske ;) iallafall efter sisådär två månader så var jag på en fest och träffade då albin efter den och då var jag väl lite mer framåt än mitt vanliga jag så att säga så den kvällen kysstes vi och efter det började vi sova över och vara med varann på det sättet och sen blev vi tillsammans! Ja jag tror vi kommer hålla hur länge som helst, och skulle jag inte tro det så förstår jag inte varför vi ens skulle vara tillsammans???

tror båda dessa bilder är tagna första veckan vi lärde känna varann

s

Filmtips?

Life as we know it, how to lose a guy in ten days, raising helen, the best of me & the boy in the striped pyjamas! Måste även tipsa om serierna the fosters och en norsk serie som heter skam. Har kollat på de båda nyligen och de är verkligen hur bra som helst.

SVAR PÃ… FRÃ…GOR DEL 2

Om du skulle bli kändis, vad skulle du vilja vara känd för? Vilken är din favoritkyss-scen i film/serie? Vad skulle vara din ultimata utklädnad på halloween? Ett roligt minnesvärt minne du har? Bästa klädbutiken? 

 Lisa varför ställer du dem svåraste frågorna?? Artist kan vi ju stryka direkt då min sångröst inte är den bästa. Kanske av att ha ett eget klädmärke? Eller blir man ens känd av det?? I one tree hill när basketlaget precis vunnit state championship och dem sitter under konfettitet lucas säger till peyton "its you. when all my dreams come true the one i want next to me its you peyton." kan hela utantill fieeenaste 

Ultimata vet jag inte men om jag skulle gå på en halloweenfest just just nu skulle jag nog klätt ut mig till superman :)) Min födelsedag/nyår förra året var en klockren kväll, weekend är också ett bra minne, frankrike med franskagruppen i nian och balen. Zara och mango!

 

Vilken är din favoritscen i one tree hill? Vad gillar du mest att göra i skolan och varför? Om du bara fick äta en maträtt resten av livet vad skulle det då va? Tänk på att onyttig mat inte är så smart att äta varje dag ;) och då menar jag hemlagad pizza! Så välj inte det. Vad är ditt favoritminne med albin?

Finns så många jag äääälskar. Men när nathan kommer tillbaks från att varit kidnappad och han och haley träffas igen :''''( och avsnittet när dem tar gradution! & när dem är i utah och när dem är i rachels stuga!! Skolskjutingen är också ett favvoavsnitt trots att jag gråter SÖNDER. Alla som har sett förstår. Förstår inte riktigt frågan? Men sitta i cafeterian och äta en chokladboll???

Hhahah du känner mig du tova. Men då tar jag taocs. Eller cupdio sallad! Hmm har många bra minnen med han. Men skulle nog säga både när vi var på mitt sommarställe och hans på västkusten och då var vi även på liseberg, eller när vi var på bio första gången. hihihi vi var så söta

Hur lång är du? Bästa och sämsta betyg? (vad fick du i respektive)

 Jag är 1.73! Fick sämst i matte och där fick jag E och fick bäst i samhällskunskap och där fick jag A.

SVAR PÃ… FRÃ…GOR DEL 1

Vad gillar du att göra? Vad skulle du vilja jobba med när du blir stor? Vad vill du ha mest just nu? Vad ser du dig själv om 5 år? Om du fick välja ett djur i hela världen utom katt vad skulle du välja? Favorit plagg? Hmmm jag gillar att äta middag och snacka skit med några bra vänner, att bara ligga hemma och mysa med albin & festa med en massa härliga människor. Gillar dock även att vara för mig själv och fixa och trixa ifred. och att shoppa!!!  Lite för standard svar men.. När jag blir stor vill jag iaf jobba med något man tjänar bra på iaf hehe. Men tycker psykolog, mäklare, polis och advokat låter intressant.

Just nu vill jag mest att det ska vara december så man kan börja få julkänslor på riktigt. Första advent, julkalendern, julbaka, julafton och allt sånt mys. Längtar så mycket! Om 5 år ska jag snart fylla 22, oj jag vet inte. Kanske flyttat hemifrån till en fin liten lägenhet och precis börjat pluggat? KANIN!!! Dem är så otroligt söta. Mitt favoritplagg är nog mina svarta kostymbyxor, älskar även min gråa och min svarta långkjol och min grå pälsponcho. Och mina stan smith skor!

 

Favorit mat? Favorit färg? Vilket land skulle du vilja åka till? 

Hemlagad pizza, tacos och carbonara kommer alltid vara mina favoriter och det vet alla som känner mig ;) Favoritfärger på kläder skulle jag nog säga svart, grått & beigt. Kul tjej! JAG VILL ÅKA TILL BORA BORA. Är det ens ett land dock? hehe

Vet du vad du vill jobba med när du blir äldre? Alltså har du några framtidsplaner? Vill du bo kvar i sweden eller flytta utomlands etc? 

Den här frågan stressar mig lite då jag verkligen inte har någon aning? Skrev några jobb på frågan över men tror jag kommer vilja bo kvar i sverige när jag skaffar familj osv, flytta in i ett fint hus i något mysigt område och ba leva svensson life. Sen kan jag tänka mig att flytta utomlands när jag blir pensionär :-) men jag vet som sagt verkligen inte haha...

 Hur ser en perfekt dag ut för dig? Vara hemma och kollar serier hela dagen eller träffa kompisar osv..?

Den börjar nog med att jag får sova ut hur länge jag vill men vaknar ändå av mig själv i skaplig tid och har en lugn morgon och äter långfrukost i soffan framför youtube/serie/film. Sedan fikar jag och kollar runt på stan med någon bra vän och senare kanske äter middag hemma hos någon med några tjejer och bara pratar, sjunger och mår? Efter det möter jag albin och sover med han<3

Bästa vänner?

Lisa och Hanna! & moa wretbring såklart she is like my sisteeeer. Hanna Sjölen, Tova och Jossan kommer alltid vara mina bästa vänner trots att vi inte umgås som förut. Cornelia och tjejerna i min klass (tova moa frida)

 

 

Om du måste välja mellan dessa vad skulle du välja?

Bo på landet / Bo i stan

Glass / Godis

Katt / Hund

Morgonmänniska / Nattmänniska

Halloween / Midsommar 

Sommar / Vinter

Kärlek utan sex / sex utan kärlek

Bada / sola

 

Om du inte skulle heta hanna vad skulle du vilja heta då? Skulle du kunna tänka dig att börja med youtube?

 Tycker alicia, isabelle & andrea är fint. Njaaeee. Har tänkt att det skulle vara kul och så men skulle nog aldrig börja på riktigt.

 

Svar på fråga

Fick en fråga om jag heter Johanna eller hanna & svaret är det att jag döptes till johanna men har kallats hanna så länge jag kommer ihåg. Tror de va på dagis för de va så många som hette Johanna hahah???? Men ja, heter hanna i alla sammanhang och det är det enda jag reagerar med men står mitt riktiga på klasslista, pass och sånna saker. Hoppas du fick svar på din fråga!!! ❤️

Upp